ΒΕΡΟΙΑ

Μερεμπασβίλι και Ετζενγκουέλε στη Βέροια

Μερεμπασβίλι και Ετζενγκουέλε στη Βέροια

Την ανακοίνωση της απόκτησης των Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γουίλιαμ Ετζενγκουέλε ανακοίνωσε την Δευτέρα (13/7) η Βέροια. Ανανέωσε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Μεταγραφική ενίσχυση για την Βέροια, καθώς η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε την Δευτέρα (13/7) την απόκτηση των Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γουίλιαμ Ετζενγκουέλε, ενώ το συμβόλαιο του ανανέωσε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

"Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μετεγγραφές των Giorgi Merebashvili και William Edjenguélé στη Βέροια. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε Δυναμό Τυφλίδας, Βοϊβοντίνα και πέρσι στον ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Βέροια. Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη Βέροια, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

"Θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Πέρσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον γνωρίζω καλά. Πολύ δουλειά και υγεία εύχομαι, για να έχει η ομάδα μας μια καλή σεζόν".

Για δύο χρόνια θα αγωνίζεται στη "Βασίλισσα" και ο Γάλλος αμυντικός William Edjenguélé, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Παναιτωλικό. "Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στη Βέροια και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Τέλος, για τρία χρόνια ανανέωσε ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Παυλίδης".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ