ΒΕΡΟΙΑ

Με τρεις απουσίες στην Τούμπα

Με τρεις απουσίες στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Χωρίς τους φιλάθλους της αλλά και με τρεις απουσίες για τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο θα αγωνιστεί η Βέροια το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Βέροια θα αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους της αλλά και με τρεις απουσίες το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Συγκεκριμένα ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο δεν υπολογίζει για το ραντεβού της ομάδας του απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους Βούκιτς, Μπατιόν και Χασελμπάϊνκ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» συνεχίστηκε το πρωί με προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας».

Ο Γκρανέρο είδε και πάλι τους Μπατιόν (γόνατο) και Χάσελμπαϊνκ (αστράγαλο) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει μαζί και με τον Βούκιτς για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κι όσο για την απουσία του Σέρβου επιθετικού έχει να κάνει γιατί ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον τετρακέφαλό του και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αντίθετα ο Καντιμοίρης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θα δώσει κανονικά το "παρών". Η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας και στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή του που ακολούθως θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Όχι από αστυνομία

Στο θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων της Βέροιας στο γήπεδο της Τούμπας η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έθεσε διπλή απαγόρευση. Εκτός από την οργανωμένη μετακίνηση και την διάθεση κάποιας συγκεκριμένης θύρας στους φίλους της «Βασίλισσας του βορρά».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ