ΒΕΡΟΙΑ

Με Βούκιτς στη Λεωφόρο

Με Βούκιτς στη Λεωφόρο
Βούκιτς INTIME SPORTS

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αναμένεται για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά να βρεθεί σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος για την Βέροια σε αυτόν της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αναμένεται να βρεθεί σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος για την Βέροια σε αυτόν της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο όπου είχε δείξει ότι σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Βέροιας μπαίνει στην τελική της ευθεία με τον Χοσέ Γκρανέρο να είδε από την χθεσινή προπόνηση να μειώνονται τα προβλήματά του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας είδε με ικανοποίηση τους Καλτσά, Βέρτζο, Κατίδη και Βάσκες να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκονται στην διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής σε αντίθεση με τους τραυματίες Σέντρικ και Καταλά και του τιμωρημένου Αμαραντίδη που δεν υπολογίζονται.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην αποστολή της Βέροιας πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί και ο Αλέξανδρος Βεργώνης παρά το ότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

Εν τω μεταξύ οι «κυανέρυθροι» θα παραμείνουν και μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, καθώς την Τετάρτη (03/12) αγωνίζονται στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ