ΒΕΡΟΙΑ

Με όλα τα νέα αποκτήματα η Βέροια στη Θεσσαλονίκη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
Χαροντάκης, Βέροια, Κάλβο EUROKINISSI SPORTS

Ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε στην αποστολή της Βέροιας για το καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή όλους τους νεοαποκτηθέντες, συν τον Στόιτσεφ ο οποίος είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Ένα από τα κρισιμότερα, αν όχι το πιο κρίσιμο παιχνίδι, δίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη η Βέροια όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Η ομάδα της Ημαθίας αν πάρει τη νίκη θα πάρει μια τεράστια βαθμολογική ανάσα και κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αντίθετα αν χάσει θα δώσει το δικαίωμα στον "Γηραιό" να μειώσει τη διαφορά και να την απειλήσει.

Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας πήρε μαζί του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της "Βασίλισσας του Βορρά" συμπεριλαμβανομένου και του Στόιτσεφ που ναι μεν εντάχθηκε στην ομάδα την Πέμπτη αλλά είναι έτοιμος να προσφέρει και να παίξει. Φυσικά στην αποστολή είναι και οι Σουλέ, Μπελαίντ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (21/01/2017, 15:00).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίκγμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Καλί, Μπαλάφας, Άρσε, Τομάς, Σουλέ, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Κάλβο, Μπελαΐντ, Σαρπόνγκ Καπετάνος και Στόιτσεφ".

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Χαροντάκης, Μαυρίας και οι νεαροί Δόρης και Ράδης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ