ΒΕΡΟΙΑ

Με Μπατιόν, Άρσε κι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Μπατιόν, Άρσε κι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
Βέροια, Ναζλίδης, Μαγιέφσκι INTIME SPORTS

Δύο νέα πρόσωπα αλλά κι αρκετές απουσίες επιφύλασσε η αποστολή του Γιώργου Γεωργιάδη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η Βέροια υποδέχεται τον Ολυμπιακό, το Σάββατο στις 19:30, για την 9η αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό της "Βασίλισσσας του Βορρά", Γιώργο Γεωργιάδη να αφήνει εκτός αποστολής τους τραυματίες Νάστο και Κόλα, τον ανέτοιμο Όστοϊτς, τους Βεργώνη, Μπαλάφα, Καλί που δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως αλλά και τον Μαραγκό, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, στην αποστολή της Βέροιας βρίσκονται ο Μεξικανός μέσος, Πέδρο Άρσε Λαταπί, αλλά κι ο Αργεντινός αμυντικός χαφ, Ρομπέρτο Μπατιόν.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Χόναταν Λόπεθ, Καντιμοίρης Γιώργος, Πούγγουρας Αχιλλέας, Γιαννούλης Δημήτρης, Αμπντιλασλάμ Ιμπραΐμ, Ουίλιαμ Εντζεγκουέλε, Σιόντης Στέφανος, Νταρσί Νέτο, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Ράντοσλαβ Μαγέβσκι, Τζαμάλ Αμπντούν, Ναζλίδης Θωμάς, Μοχάμεντ Γιουσούφ, Σάσα Κάικουτ, Μαλόν, Πέδρο Άρσε, Μεληκιώτης Δημήτρης, Ρομπέρτο Μπατιόν

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ