ΒΕΡΟΙΑ

Με Λούα Λούα η προπόνηση της Βέροιας

Με Λούα Λούα η προπόνηση της Βέροιας

Ο 36χρονος Κογκολέζος επιθετικός Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα όχι απλώς προτάθηκε στη Βέροια και έφθασε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αλλά και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (6/9).

Μέσα στο επόμενο τριήμερο θα φανεί το αν ο Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα θα αποκτηθεί από τη Βέροια. Ο 36χρονος Κογκολέζος επιθετικός όχι απλώς προτάθηκε στη "Βασίλισσα του βορρά" αλλά έφθασε ήδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (6/9) υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη.

Τη στιγμή αυτή οι πιθανότητες δεν είναι με τον Λούα Λούα για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τη Βέροια. Βασικός λόγος έχει να κάνει με το ότι καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει το χαμένος έδαφος από φυσική κατάσταση με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο Λούα Λούα βρίσκεται στη Βέροια από το βράδυ της Δευτέρας (5/9) και απόγευμα της Τρίτης (6/9) έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πλέον ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει να πείσει τον τεχνικό της "Βασίλισσας του βορρά" κάνοντας την ανατροπή ώστε να "ανάψει το πράσινο φως" για την απόκτησή του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ