ΒΕΡΟΙΑ

Με Άντονις στο Περιστέρι η Βέροια

Με Άντονις στο Περιστέρι η Βέροια
Βέροια, Άρσε, Ναβαλόφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βαθμό ή βαθμούς σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι θα επιδιώξει να πάρει η Βέροια, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/10, 18:15) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πρώτη φορά διαθέσιμος ο Άντονις, εκτός οι Σαρπόνγκ, Κάλβο, Παπαδόπουλος και Τόμας.

Μετά το "διπλό" στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και το εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΟΚ, η Βέροια θέλει να κάνει "ζημιά" σε τρίτο σερί παιχνίδι. Την Κυριακή (16/10, 18:15) παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Θωμάς Γράφας θέλει να κατακτήσει τη νίκη για πρώτο φορά σε επίπεδο πρώρης κατηγορίας.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Κάλβο, Παπαδόπουλος, Τόμας και για αγωνιστικούς λόγους ο Σάρπονγκ. Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριελήφθη ο Άντονις, που διεκδικεί μάλιστα θέση στην αρχική ενδεκάδα, όπως και ο Λινάρδος. Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Σισοκό, Μελίσσης, Καλί, Ναβαλόφσκι, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Άντονις, Άρσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Βίτι.

Photo credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ