ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια με ανατροπή, 2-1 τον Πανσερραϊκό

Η Βέροια με ανατροπή, 2-1 τον Πανσερραϊκό
Βέροια, Καντιμοίρης, Σιόντης, Ναζλίδης INTIME SPORTS

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Πανσερραϊκό στο σιδηρόκαστρο, η Βέροια με γκολ των Νέτο και Γεωργιάδη έκανε το 2-1 και έφτασε στην επικράτηση στο φιλικό του Σαββάτου (5/9). (VIDEO).

Σε αγωνιστική δράση διατηρήθηκαν Πανσερραϊκός και Βέροια, σε φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) στο Σιδηρόκαστρο. Οι Σερραίοι άνοιξαν το σκορ στο 18', με γκολ που σημείωσε ο Αγγελούδης.

Η απάντηση της ομάδας της Ημαθίας, στη σκιά του θανάτου του Στέλιου Μαρκούση, ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντάρσι Νέτο έφερε στα ίσια το παιχνίδι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 32' ο Γεωργιάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση έγραψε σκόραρε και έκανε το 2-1 για τους "κυανέρυθρους".

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με αποτέλεσμα και αρκετές φάσεις να μη γίνουν, αλλά και άλλο γκολ να μη σημειωθεί. Σημειώνεται ότι ο προπονητής της "Βασίλισσας", Γιώργος Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Πούγγουρα, Ιμπραΐμ και Σιόντη.

Πριν από το φιλικό οι παίκτες των ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 18χρονου αδικοχαμένου τερματοφύλακα.

Η Βέροια με ανατροπή, 2-1 τον Πανσερραϊκό

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανδρούτσος, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σίδκας, Στεργιανός, Μπαλού, Τσιμίκας, Αγγελούδης, Πόποβιτς, Ατματσίδης, Φουρτάδο.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Νάστος, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραϊμ, Νέτο, Γεωργιάδης, Τάτος, Κόλα. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Βασιλειάδης, Μαλόν, Παυλίδης, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος, Μαγέφσκι, Βεργώνης, Μελικιώτης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ