ΒΕΡΟΙΑ

Με 20 η αποστολή της Βέροιας για το "Γ. Καραϊσκάκης"

Με 20 η αποστολή της Βέροιας για το "Γ. Καραϊσκάκης"
ΠΑΣ, Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης γνωστοποίησε την αποστολή για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Βέροιας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι παίκτες της ομάδας της Ημαθίας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους έχοντας βέβαια και στο μυαλό τους τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την άδεια της ομάδας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει να κάνει μόνο με τον Σισοκό, ο οποίος δεν είναι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης εκτός έμεινε και ο Άντονις αλλά και οι Τόμας, Κωνσταντινίδης, Μεληκιώτης, Καλί, Μαυρίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (11/09/2016, 20:30, NOVASPORTS 1).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Βοσνιάδης ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Μελίσσης, Navalovskii, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Arce Latapi, Λινάρδος, Gonzalez Martinez, Calvo Arandes, Sarpong, Miljevic, Καπετάνος και Vitti".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ