ΒΕΡΟΙΑ

Μαραγκός από τώρα στην "Βασίλισσα του Βορρά"

Μαραγκός από τώρα στην "Βασίλισσα του Βορρά"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαραγκός από σήμερα (26/1) τελικά και όχι από το καλοκαίρι αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα και να μπει σε ισχύ το νέο του με την Βέροια.

Από σήμερα (26/1) τελικά και όχι από το καλοκαίρι ο Στέλιος Μαραγκός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα και να μπει σε ισχύ το νέο του με την Κέρκυρα.

Πριν από περίπου 20 μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια είχε ανακοινώσει την συμφωνία της με τον 25χρονο μέσο της Κέρκυρας από το καλοκαίρι όταν και θα έληγε το συμβόλαιό του και όχι από τώρα.

Μία συμφωνία που ήρθε σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Μαραγκός είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση της Κέρκυρας για να έμενε ελεύθερος. Ακολούθως τέθηκε στο περιθώριο από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Για αυτό και προτιμήθηκε να βρεθεί λύση ώστε να λυθεί από τώρα το συμβόλαιο του Βεροιώτη αμυντικού και να τεθεί στην διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο. Κι όσο για τους τίτλους τέλους δεν αποκλείεται να πέσουν ακόμη και σήμερα και να γίνει κάτοικος Βέροιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαραγκός το Σάββατο είχε παρακολουθήσει από την κερκίδα το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων όντας εκτός αποστολής από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Κατά τα άλλα στο μεταγραφικό μέτωπο μετά την απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη, που δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεθαυριανού επαναληπτικού με τον Πανιώνιο για την 3η φάση του Κυπέλλου, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου.

Το γεγονός ότι ο 26χρονος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του σημερινού παιχνιδιού του Ατρόμητου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό φανερώνει ότι παραμένει εκτός πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο. Αυτό που αναμένουνε στην Βέροια είναι να αποτελέσει παρελθόν ώστε να μπορέσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σήμερα εξάλλου δεν αποκλείεται να λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Κατίδη ενώ δυσκολίες παρουσιάζονται στη λύση αυτού του Ολλανδού Νάιτζελ Χασελμπάινκ. Σημαντικό εμπόδιο η διετούς του διάρκεια όπως είχε επέλθει η συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ