ΒΕΡΟΙΑ

Μαγιέφσκι: "Ο θάνατος είναι πάντα κοντά μου"

Μαγιέφσκι: "Ο θάνατος είναι πάντα κοντά μου"
Μαγιέφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολωνός μέσος της Βέροιας, Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι, μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του, για τον ψυχολόγο που τον βοήθησε να το ξεπεράσει, αλλά και για τον πιτσιρικά Μαρκούση που "έφυγε" από ζωή στην προπόνηση της ομάδας της Ημαθίας.

Η Βέροια έκανε υπέρβαση το καλοκαίρι και απέκτησε τον Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πολωνός έχει χρησιμοποιηθεί και στα επτά παιχνίδια της "Βασίλισσας του Βορρά", μέσω της οποίας επιδιώκει να βρει θέση ξανά στην Εθνική Πολωνίας.

Ο 28χρονος χαφ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και για πρώτη φορά έκανε αναφορά στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του, που τελικά "έφυγε" από τη ζωή. " Πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τον Ιανουάριο είχε διαγνωστεί πως έχει καρκίνο. Κάθε δύο εβδομάδες ταξίδευα στην Πολωνία. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα. Η ομάδα (σ. Νότιγχαμ) ευτυχώς καταλάβαινε την κατάστασή μου και δεν μου έβαλε εμπόδια. Όλοι στην οικογένειά μου ήταν χάλια, αλλά εγώ προσπαθούσα να τους κρατάω ήρεμους" είπε ο Μαγιέφσκι.

Συνέχισε λέγοντας: "Ένα μήνα μετά τον θάνατό του γεννήθηκε η κόρη μου. Όποτε πηγαίνω στην Πολωνία, η πρώτη μου δουλειά είναι να πάω από το αεροδρόμιο στο νεκροταφείο. Όταν ενημερώθηκα για τον καρκίνο του πατέρα μου, πήγα σε ψυχολόγο, που με βοήθησω να συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου. Ο θάνατος νιώθω ότι είναι πάντα κοντά μου.

Πρόσφατα πέθανε στην προπόνηση, δίπλα μου, ένας παίκτης που προερχόταν από την ομάδα Νέων, ο Στέλιος Μαρκούσης. Στην αρχή έπεσε στο έδαφος, είπε ότι είναι καλά και σηκώθηξε. Λίγα λεπτά μετά έπεσε ξανά. Ήρθε το ασθενοφόρο, αλλά δεν κρατήθηκε στη ζωή. Υπέστη καρδιακή προσβολή. Αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ έτρεχα σε αγώνα 10 χιλιομέτρων, ένας φίλος μάνατζερ, ο Adam Jodoin, κατέρρευσε".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ