ΒΕΡΟΙΑ

Μαγιέφσκι, η -οικονομική- υπέρβαση της Βέροιας

Μαγιέφσκι, η -οικονομική- υπέρβαση της Βέροιας
Βέροια, Μαγιέφσκι

Ο Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο περιμένει πολλά η Βέροια. Για χάρη του η ομάδα της Ημαθίας έκανε υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος. Πείστηκε από τον Αμπντούν ο Πολωνός.

Μεσοεπιθετικά η Βέροια είχε σοβαρό πρόβλημα μετά την αποχώρηση παικτών - κλειδιά, όπως οι Ντουμίτρου, Κάμπορα, Μπεν και Καλτσάς. Η ενίσχυση ήταν επιτακτική και οι άνθρωποι της Βασίλισσας ήταν υποχρεωμένοι να τους αντικαταστήσουν επάξια για να μην μπουν σε περιπέτειες στη Super League 2015-2016.

Όντως οι κινήσεις που έγιναν ήταν εξαιρετικές. Μερεμπασβίλι, Γιουσούφ και Αμπντούν. Η υπέρβαση, ωστόσο, ακούει στο όνομα Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι. Ο Πολωνός, που έπαιρνε περισσότερα από 400.000 ευρώ στην Αγγλία, αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας της Ημαθίας.

Στην απόφασή του να έρθει στους "κυανέρυθρους" σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εξής παράγοντες. Η "σοβαρή" αποζημίωση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (έπρεπε να αποδεσμεύσει παίκτες η ομάδα της Αγγλίας, εξαιτίας καθυστερήσεων σε πληρωμές) και η εξίσου εξαιρετική πρόταση της Βέροιας. "Ίσα βάρκα, ίσα πανιά" ο 28χρονος σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στο Νησί.

Όπως επίσης οι συζητήσεις που έκανε με τον Τζαμέλ Αμπντούν αποδείχθηκαν καθοριστικές. Ο Αλγερινός, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Νότιγχαμ, τού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ημαθίας. Ο Μαγιέφσκι είναι επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στα πλάγια, αλλά και ως οκτάρι.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ