ΒΕΡΟΙΑ

Λόπεζ προς επιστροφή

Λόπεζ προς επιστροφή

Ο Τζόναθαν Λόπεζ βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στην Βέροια μετά από έναν χρόνο απουσίας του. Σε καλό δρόμο του Σεμπάστιαν Ναγιάρ.

Στον δρόμο της επιστροφής του στη Βέροια βρίσκεται ο Τζόναθαν Λόπεζ μετά από έναν χρόνο απουσίας του. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί στην «Βασίλισσα του βορρά» για δύο χρονιά, από το 2012 έως το 2014, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Χετάφε.

Τις προηγούμενες μέρες ο Λόπεζ βρέθηκε στην Βέροια και είχε επαφή με τους διοικούντες της ΠΑΕ συζητώντας σε καλό κλίμα το ενδεχόμενο της επανένταξής του στο ρόστερ.

Και η δική του περίπτωση θα ξεκαθαρίσει ακόμη και μετά την αυριανή ημέρα όταν και αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ για το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται η «Βασίλισσα του βορρά» στην Super League.

Όπως ισχύει και με τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Γιώργο Φωτάκη με τους οποίους όχι απλώς φέρεται να έχει γίνει συζήτηση αλλά και καταρχήν συμφωνία.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και το φλερτ της Βέροιας με τον 26χρονο Αργεντινό Σεμπάστιαν Ναγιάρ που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ