ΒΕΡΟΙΑ

Λόπεθ: "Θα μας δώσουν ώθηση για τη συνέχεια"

Λόπεθ: "Θα μας δώσουν ώθηση για τη συνέχεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο MVP της Βέροιας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, Τζόνοθαν Λόπεθ, υποστήριξε πως οι ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα δώσουν δύναμη στους παίκτες της Βέροιας ενόψει της συνέχειας.

Έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 1-0 δίνοντας στους συμπαίκτες του την ελπίδα να πιστεύουν μέχρι το τέλος του αγώνα ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον γκολκίπερ της Βέροιας τον Τζόνοθαν Λόπεθ ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης κράτησε χαμηλά τους τόνους και απέδωσε τα εύσημα για την εμφάνιση του στον προπονητή τερματοφυλάκων της Βέροιας.

Ο Ισπανός είπε στην κάμερα της "NOVA" και την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα":

Πως σχολιάζεις το τελικό αποτέλεσμα, μια ακόμα ισοπαλία κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα;
"Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση".

Είχες αρκετή δουλειά αλλά ήσουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σου;
"Ναι γίνεται μεγάλη δουλειά και τα συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή τερματοφυλάκων που έχουμε. Από εκεί ξεκινάει η δουλειά"

Τι σημαίνει αυτός ο βαθμός για τη συνέχεια για την Βέροια;
"Μέχρι τώρα είχαμε παίξει με τις μεγάλες ομάδες. Πήραμε μια ισοπαλία και με τον ΠΑΟΚ και σήμερα, δυο μεγάλες ομάδες θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε τη δουλειά και να πάμε πιο ψηλά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ