ΒΕΡΟΙΑ

Λόπεθ ο πρώτος στην Βέροια

Λόπεθ ο πρώτος στην Βέροια
PG

Ο Ισπανός γκολκίπερ, Τζόναταν Λόπεθ, είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με τον Ισπανό να επιστρέφει στην ομάδα της Ημαθίας μετά την περσινή του παρουσία στην Primera Division. Ανακοινώνονται και οι Μεραμπιασβίλι, Εντζεγκουέλε.

Λίγες ώρες μετά την οριστική αθώωση της Βέροιας και την παραμονή της στην Super League είχαμε και την πρώτη μεταγραφική ανακοίνωση για την ομάδα της Ημαθίας καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ο Ζήσης Βρύζας είχε "κλείσει" αρκετούς παίκτες οι οποίοι όμως περίμεναν να δουν τι θα γίνει με την σχετική απόφαση προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Η πρώτη ανακοίνωση από πλευράς Βέροιας είχε να κάνει με μια επιστροφή και μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκίνησαν από την θέση κάτω από τα γκολπόστ με τον Τζόναταν Λόπεθ να επιστρέφει ένα χρόνο μετά την απουσία του από τον σύλλογο καθώς στην διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Primera Division με την Χετάφε.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ο οποίος ξέρει πολύ καλά την Βέροια αφού αγωνίστηκε για δυο χρονιά δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή του ενώ η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Με τη φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά" θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Jonathan López Pérez. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά από δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014) κάτω από τα γκολπόστ της Βέροιας, πέρσι αγωνίστηκε στην Primera Division με την Getafe, ενώ από σήμερα εντάσσεται και πάλι στο ρόστερ της "Βασίλισσας". Μετά την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, ο Jonathan έκανε την εξής δήλωση:"Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη. Εδώ έχω μόνο φίλους και χαίρομαι πολύ που τους ξαναβλέπω. Είχα κάνει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βέροιας και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να είμαι ακόμα καλύτερος ώστε να βοηθήσω στην νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα"".

Μάλιστα ο Λόπεθ στην φωτογράφιση του αποκάλυψε και πως θα είναι η φανέλα της Βέροιας για τη νέα σεζόν, η οποία θυμίζει κάτι από ομάδες του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός ήταν η αρχή καθώς αναμένεται να ακολουθήσει σωρεία ανακοινώσεων με την Βέροια να έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες αλλά λόγω της εκκρεμότητας με την απόφαση ακόμα δεν έχουν υπάρξει οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Μεραμπιασβίλι και Εντζεγκουέλε αναμένεται να είναι οι επόμενοι καθώς μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους μετέχουν από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας για τη νέα σεζόν.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ