ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μπαργκάν

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μπαργκάν
Μπαργκάν Γεωργιάδης Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Ο Κενάν Μπαργκάν δείχνει αποφασισμένος να ανατρέψει τα προ ημερών δεδομένα και να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Βέροιας.

Σε αντίθεση με ότι ίσχυε προ ημερών ο Κενάν Μπαργκάν δείχνει αποφασισμένος να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον είδε σήμερα να ξεκινάει τρέξιμο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατό του και οι επόμενες ημέρες είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουνε κριτήριο.

Εν τω μεταξύ ο Σιρίλ Καλί συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της Βέροιας.

Ωστόσο δύσκολα ο Καλαϊτζίδης να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στην μάχη της παραμονής της «Βασίλισσας του βορά» για το οποίο από σήμερα η προετοιμασία πέρασε στην τελική της ευθεία.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θέλουνε πάση θυσία την νίκη στο κυνήγι της παραμονής στην Super League στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές.

Όσον αφορά τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ συνεχίζει να βρίσκεται σε αποθεραπευτικό στάδιο και δεν υπολογίζεται όχι απλώς για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα όπως και το πιο πιθανό και για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο εξάλλου ο Καλαϊτζίδης αναμένει από την Ονδούρα τον Κάρλος Κόστλι που τα ξημερώματα αγωνιζότανε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στον Παναμά για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Σε μία μέρα όπου εκτός του Κόστλι αναμένεται και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ενώ τέλος η σημερινή προπόνηση της Βέροιας περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ