ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκαθαρίζει για Βέροια και Ασάντε Κοτόκο

Ξεκαθαρίζει για Βέροια και Ασάντε Κοτόκο
Βέροια INTIME SPORTS

Το ταξίδι της Βέροιας στην Γκάνα για το φιλικό με την Ασάντε Κοτόκο θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (7/10). Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο να "πετάξει" για Αφρική η ομάδα της Ημαθίας.

Στις 22 Σεπτεμβρίου γράφτηκε ότι η Βέροια συμφώνησε να δώσει φιλικό στην Γκάνα με την Ασάντε Κοτόκο, με το οποίο θα εορταστεί η 80ή επέτειος της ομάδας από την Αφρική. Το ματς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί, είναι προγραμματισμένο για τις 11 Οκτωβρίου.

Ακόμα δεν είναι δεδομένο εάν η ομάδα της Ημαθίας ταξιδέψει στην Αφρική για να τεθεί αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σύλλογο, ο οποίος τούτη τη στιγμή είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Γκάνας. Σημειώνεται ότι η "Βασίλισσα", εάν τελικά μπει στη διαδικασία να πάει στην Κουμάσι (είναι η πόλη που είχε συμφωνηθεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση), θα λάβει χρήματα για αυτό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (6/10). Αν δοθεί το "Ok", η Βέροια θα "πετάξει" από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη, από εκεί για Άκκρα (πρωτεύουσα) και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί οδικώς για την Κουμάσι. Τονίζεται εκ νέου ότι ακόμα είναι όλα ανοιχτά.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ