ΒΕΡΟΙΑ

Κριτήριο ο Μπεν

Κριτήριο ο Μπεν

Κι αν ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι θετικός στην παραμονή του Ράτκο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κριτήριο για το μπάτζετ θα αποτελέσει η πώληση ή όχι του Μοχάμεντ Μπεν.

Η πώληση ή όχι του Μοχάμεντ Μπεν θα αποτελέσει κριτήριο για το μπάτζετ της Βέροιας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας του βορρά» με 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, και δεύτερος αυτού πίσω από τον Εστεμπάν Σολάρι της Skoda Ξάνθη με 16, αποτελεί κοινό μυστικό ότι εδώ και καιρό βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των ομάδων που έχουνε εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Και πιο συγκεκριμένα των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης όπως και από ομάδες το εξωτερικού και απομένει να φανεί ποια πρόταση θα προτιμήσει τελικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Βέροιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας θα επιστρέψουν από μεθαύριο Τετάρτη και πάλι στις προπονήσεις μετά από την άδεια που τους είχε δοθεί εν όψει των εορτών του Πάσχα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως τα μέσα Μαΐου δίνοντας μάλιστα δυο φιλικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρώτο το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες» και το δεύτερο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Βέροιας. Σε αυτά φαντάζει δεδομένο πως ο Ράτκο Ντόστανιτς αναμένεται να προχωρήσει σε δοκιμές αλλά και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών και από την Β΄ ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός εξάλλου φαίνεται να αποτελεί και την πρώτη επιλογή του Αρβανιτίδη για να αποτελέσει τον τεχνικό της νέας αγωνιστικής περιόδου. https://mail.google.com/mail/u/1/images/cleardot.gif

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ