ΒΕΡΟΙΑ

Κολλημένος στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ολαϊτάν

Κολλημένος στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ολαϊτάν
Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραμένει «κολλημένος» από τις 12:00 το μεσημέρι ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ταξιδέψει από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν παραμένει από τις 12:00 το μεσημέρι «κολλημένος» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ούτε σήμερα να επιστρέψει στην Βέροια.

Ο 19χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας του βορρά» μπορεί να ταξίδεψε το πρωί από το Κάιρο της Αιγύπτου για την Αθήνα αλλά ως εκεί.

Το γιατί; Έχει να κάνει με πρόβλημα που αφορά τα χαρτιά του όπως υποστηρίζει και ο ίδιος παραμένοντας άγνωστο το πότε θα ξεπεραστεί για να συνεχίσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολαϊτάν δεν γνωρίζει ακόμη το πότε θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» καθώς δεν έχει καν νέα εισιτήρια στα χέρια του.

Όλα αυτά την στιγμή που στην Βέροια αναμένουν την επιστροφή του. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ, στην λογική της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, όσο και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Το θετικό για τον τεχνικό της Βέροιας είναι ότι ο 19άχρονος Νιγηριανός δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Κι όσο για το θέμα μεταγραφής του έχει «κολλήσει», αφού πρώτα θα πρέπει να επιστρέψει στην Βέροια και μετά θα συζητήσει για το μέλλον του. Ο μάνατζερ του πάντως δήλωσε πως ο Ολαϊτάν δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα πάει.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ