ΒΕΡΟΙΑ

Κινείται για Μαγιέβσκι η Βέροια

Κινείται για Μαγιέβσκι η Βέροια

Στην Βέροια εκτός του Τζαμέλ Αμπντούν κινούνται και για έναν ακόμη πρώην της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τον 28χρονο διεθνή Πολωνό μέσο, Ράντοσλαβ Μαγιέβσκι.

Ο 28χρονος διεθνής Πολωνός μέσος, Ράντοσλαβ Μαγιέβσκι, που είχε αποτελέσει συμπαίκτη του Τζαμέλ Αμπντούν στην Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Βέροιας.

Κι αν για τον Αλγερινό πρώην επιθετικό της Καβάλας και του Ολυμπιακού απομένει ουσιαστικά μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του το φλερτ με τον 28χρονο διεθνή Πολωνό μέσο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Ο Μαγιέβσκι όπως και ο Αμπντούν είχε μείνει προ ημερών ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ όπου ανήκε τα τελευταία πέντε χρόνια έχοντας συνολικά 162 συμμετοχές και 19 γκολ. Μάλιστα πριν την μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα είχε παίξει για δύο χρονιές στην Πολόνια Βαρσοβίας.

Στην Βέροια έχουν προσεγγίσει τον Μαγιέβσκι θέλοντας να τσεκάρουν τις διαθέσεις του και σε πρώτη φάση δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά». Πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στις επόμενες μέρες.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ