ΒΕΡΟΙΑ

Κατηγορίες για παίκτες της Βέροιας!

Κατηγορίες για παίκτες της Βέροιας!
INTIME SPORTS

Παρά την απαλλαγή της Βέροιας από τη Super League για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει καλέσει τους παίκτες της "βασίλισσας του Βορρά" που αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης, ώστε να τους απαγγείλει κατηγορίες

Κατηγορίες, σύμφωνα με το άρθρο 104 του αθλητικού νόμου 2725/1999 για "δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα", θα απαγγείλει στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, που αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο του προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Βέροια απαλλάχθηκε των κατηγοριών από την πειθαρχική επιτροπή της Super League , ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς δεν βάζει τέλος στην υπόθεση και καλεί ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός των ξένων, αλλά και όσων έχουν ήδη καταθέσει (Γεωργέας, Καφές και ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης).

Ουσιαστικά, πρόκειται για τους Δημήτρη Αμαραντίδη, Χαράλαμπο Παυλίδη, Κωνσταντίνο Μπάρμπα, Ηλία Ιωάννου, Γιώργο Σκαθαρούδη, Αλέξανδρο Καλογέρη και Δημήτρη Μάνο. Η διαδικασία θα ξεκινήσει πιθανότατα από το πρωί της Πέμπτης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ