ΒΕΡΟΙΑ

Καρυπίδης: "Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες"

Καρυπίδης: "Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες"

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε για το μέλλον της "βασίλισσας" και τη φιλική σχέση που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Καρυπίδης ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά το μέλλον της Βέροιας τονίζοντας πως η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει με ομαλό τρόπο. Ο ισχυρός άνδρας της Βέροιας αναφέρθηκε και στον Άρη, όπως και στους Σαββίδη, Αρβανιτίδη.

Για την Βέροια είπε στην Real News: "Υπάρχει ενδιαφέρον για την πώλησή της και αυτό που εγγυώμαι προσωπικά είναι πως η μετάβαση στο νέο καθεστώς, όποτε και αν αυτό προκύψει, θα γίνει απολύτως ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε: "Στο γήπεδο δεν υπάρχει φιλία. Και μπορεί να υπάρχει συνεργασία σ' ένα κομμάτι των επιχειρήσεων με τον Ιβάν, όμως μέχρι εκεί. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είμαστε και θα παραμείνουμε αντίπαλοι".

Τέλος για τον κ. Αρβανιτίδη, είπε: "Εκτέθηκε ο κ. Αρβανιτίδης απέναντι στον Άρη, είναι σαφές αυτό. Δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και υπήρχε ανησυχία στον κόσμο, που του χρέωσε αναξιοπιστία. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτό και θα κάνουμε".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ