ΒΕΡΟΙΑ

Κάμπορα: ''Γκολ στον Παναθηναϊκό''

Κάμπορα: ''Γκολ στον Παναθηναϊκό''
Κάμπορα INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Χαβιέ Κάμπορα. Ο Αργεντινός στράικερ της Βέροιας αναφέρθηκε στο ματς με τους ''πράσινους'', αλλά και στην φετινή πορεία της ομάδας της Ημαθίας.

Ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας Χαβιέ Κάμπορα μίλησε στο ''Αθλητικό Metropolis'' και είπε αρχικά για τις συνεχείς διακοπές στο ελληνικό πρωτάθλημα: ''Είναι περίεργα τα συναισθήματα. Φέτος έχει διακοπεί δύο φορές το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά πάντα το επόμενο παιχνίδι μας δίνει το κίνητρο. Δε μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σέβομαι τους λόγους που έγινε αυτό, αλλά είναι περίεργο''.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν... χρωστάει ένα γκολ στους πράσινους, διότι είναι η μόνη από τις θεωρητικά μεγαλύτερες ομάδες που δεν έχει σκοράρει: ' 'Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά δε σας κρύβω ότι είναι από τα παιχνίδια που μας αρέσει να παίζουμε, διότι είναι με μεγάλο αντίπαλο και εκτός έδρας. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα είναι καλό για μας να γυρίσουμε με βαθμό ή βαθμούς. Εχω πράγματι σκοράρει με όλους, αλλά όχι με τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι την επέμβαση του Τζόρβα σε ένα ματς όταν έπαιζα στον Άρη και ελπίζω να σπάσω το ρεκόρ και να πετύχω γκολ''.

Για τη φετινή πορεία της Βέροιας, τους στόχους της ομάδας και την προσωπική του απόδοση: ' 'Θέλουμε να χτίσουμε ομάδα και μέσα από αυτό να βλέπουμε ψηλά. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει για μας και προκαλεί ευχάριστη έκπληξη. Έχουμε στοιχηματίσει ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να φτάσουμε ψηλά. Έχουμε όλα τα φόντα για να διεκδικούμε της υψηλές θέσεις. Η χώρα με κάνει να νιώθω υπέροχα, ο αέρας με κάνει να νιώθω όμορφα ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Έχω ακόμη την ανάμνηση από τα πλέι-οφ που αγωνίστηκα με την ομάδα του Άρη και είναι ωραίο να ξαναζήσω κάτι αντίστοιχο με τη Βέροια. Θα είναι ένα όνειρο τα πλέι-οφ και γιατί όχι να παίξουμε και στους ομίλους του Europa League''.

Για την πιθανή επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη: ''Δεν έχω κάποια επίσημη πληροφορία για το θέμα. Ο καλός Σέρχιο ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Άφησε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα''.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ