ΒΕΡΟΙΑ

Καμπαγέρο: "Διαφθορά και καταστροφή η Ελλάδα"

Καμπαγέρο: "Διαφθορά και καταστροφή η Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο 30χρονος Ισπανός μέσος, Κάρλος Καμπαγέρο, περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα την εξάμηνη παραμονή του στην Ελλάδα, με τη φανέλα της Βέροιας.

Διαφθορά, χρωστούμενα, καταστροφική οργάνωση, αλλά και απουσία παικτών από την προπόνηση προς το τέλος του πρωταθλήματος συνάντησε στην Ελλάδα ο 30χρονος Ισπανός μέσος, Κάρλος Καμπαγέρο, όπως υποστήριξε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Αρχικά ο αγωνιζόμενος με τη Βέροια, ως δανεικός από την Κόρδοβα, Κάρλος Καμπαγέρο εξήγησε την επιλογή ν' αφήσει την Ανδαλουσία για την Ημαθία, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ελληνική οργάνωση.

"Ήθελαν να συνεχίσω, αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου. Πήγα στην Ελλάδα γιατί ήθελα να αποκτήσω ρυθμό ανταγωνιστικό μετά το τραυματισμό μου στο γόνατο. Πράγματι, κατάφερα αυτό που ήθελα κι επιπλέον βελτίωσα τα αγγλικά μου.

Η οργάνωση στην Ελλάδα είναι καταστροφή, υπάρχει πολλή διαφθορά, δεν είναι μόνο οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές, αν και γι' αυτό το λόγο έπεσαν δύο ομάδες".

Η φυγή των Γκρανέρο κι Ερνάντεθ, αποδίδεται στην πρόεδρο της Βέροιας, ο οποίος παραμελούσε τα καθήκοντά λόγω φόρτου επιχειρηματικής εργασίας, όπως υποστηρίζει, ο 30χρονος Ισπανός μέσος.

''Ο πρόεδρος ήθελε να τα πάει καλά, αλλά οι επιχειρηματικές του δουλειές του "έτρωγαν" χρόνο και αυτό στο τέλος είχε επίδραση. Εγκατέλειψαν το καράβι και γι' αυτό έφυγαν οι Γκρανέρο και Ερνάντεθ. Γι' αυτό έβαλαν ως προπονητή έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του προέδρου.

Με την αλλαγή τεχνικού δεν μπορέσαμε να παίξουμε, γιατί έβαλε στην άκρη τους Ισπανούς. Τελικά, έμεινε ευχαριστημένος από εμένα κι έπαιξα, επειδή ήθελα να συνεχίσω".

Ο Κάρλος Καμπαγέρο, ο οποίος είχε ένα γκολ σε επτά συμμετοχές με τη "Βασίλισσα του Βορρά" εξήγησε πώς από εκεί που η Βέροια πάλευε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, βρέθηκε στο τέλος να μάχεται για την παραμονή της: "Οι παίκτες δεν έρχονταν, δεν πήγαιναν να προπονηθούν, κι αυτό είναι παράλογο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ