ΒΕΡΟΙΑ

Καλτσάς: "Σπουδαία νίκη"

Καλτσάς: "Σπουδαία νίκη"
INTIME SPORTS

Η χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και σκόρερ των δύο γκολ της Βέροιας στην ανατροπή επί του Άρη, Νίκος Καλτσάς, έκανε λόγο για σπουδαία νίκη.

Σπουδαία χαρακτήρισε την νίκη της Βέροιας επί του Άρη η χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και σκόρερ των δύο γκολ στο 3-1 ο Νίκος Καλτσάς.

Κι όσο για τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε για επίτευξη κατά 80% του στόχου της παραμονής.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Ήταν ένα ντέρμπι βαθμολογικό.

Για την παραμονή μας είναι σπουδαία η σημερινή νίκη αλλά πρέπει να νικήσουμε και τον ΟΦΗ για να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία», τόνισε ο Νίκος Καλτσάς στην κάμερα της Nova.

Ενώ ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε: «Είναι φυσιολογικό τέτοια παιχνίδια να έχουν ένταση, εκνευρισμό, δυνατές μονομαχίες. Ήταν ο «θάνατος σου η ζωή μου». Εξελίχθηκε το παιχνίδι όπως θέλαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Όταν δέχεσαι γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πέφτει η ψυχολογία σου, αλλά αποδείξαμε πως η νίκη μας ήταν διπλά δύσκολη, συγχαρητήρια σε όλους του συμπαίκτες μου. Το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

Θα χαρούμε σήμερα το βράδυ αλλά έχουμε ακόμα έξι τελικούς. Το σημερινό ματς ήταν κατά 80% η σωτηρία μας. Εστιάζουμε στο ματς με τον ΟΦΗ που αν νικήσουμε εξασφαλίζουμε κατά 99% τη σωτηρία μας».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ