ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Η σημαντικότερη νίκη μας"

Καλαϊτζίδης: "Η σημαντικότερη νίκη μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Άρη και ευχαρίστησε τον κόσμο της Βέροιας για τη συμπαράστασή του, ενώ εξέφρασε την ευχή για παραμονή των "κιτρινόμαυρων" στην κατηγορία.

τάσαμε σε ένα επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Αμυντικά καταφέραμε να ελέγξουμε τις ατομικές ενέργειες των ικανότατων παικτών που έχει ο Άρης.

Περιορίσαμε τους αιφνιδιασμού και ελέγξαμε τις στημένες φάσεις. Το τέρμα του Άρη προήλθε σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που μας απείλησε ο Άρης.

Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε και αξιοποιούσαμε τρεις φάσεις και έτσι φτάσαμε στο 3-1", τόνισε για το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, και συμπλήρωσε:

" Η νίκη αυτή είναι η σημαντικότερη από όλες μέχρι σήμερα γιατί απομακρυνθήκαμε από τη ζώνη του υποβιβασμού και το πιο σημαντικό, ότι μας έδωσε τη δυνατότητα να ισοβαθμήσουμε με άλλες ομάδες και να ανέβουμε βαθμολογικά στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Εύχομαι ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία, όχι βέβαια εις βάρος της Βέροιας, αλλά γιατί τηρεί τις βασικές προϋποθέσεις, αφού βάλει σε τάξη τα του οίκου του, να δημιουργηθεί και πάλι η ομάδα που έπαιζε σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ