ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Αξίζαμε τον βαθμό"

Καλαϊτζίδης: "Αξίζαμε τον βαθμό"
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Δημήτρης Καλαίτζίδης, ο οποίος τόνισε πως η Βέροια άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο τεχνικός της Βέροιας, εμφανίστηκε εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου για την απώλεια τουλάχιστον ενός βαθμού, τον οποίο δικαιούταν η ομάδα του, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε. Μάλιστα έκανε ερώτηση ο ίδιος στους δημοσιογράφους σχετικά με την φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν καταφέραμε να προσθέσουμε βαθμούς στους ήδη υπάρχοντες, απέναντι στην ΑΕΚ, μία ανταγωνίστρια, ως προς τους στόχους μας ομάδα. Θα έπρεπε με βάση την εικόνα μας να φύγουμε με βαθμό από εδώ απόψε. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε ολιγομελές ρόστερ. Όμως διαθέτουμε ποιότητα. Εκτιμώ ότι θα συνεχίσουμε καλά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο τη χρειάζεται, αλλά όπως ήταν παλαιότερα. Να διεκδικεί τίτλους».

Στη συνέχεια μόνος του ο Καλαϊτζίδης και με... παράπονο ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Για το πέναλτι δεν θα με ρωτήσετε; Εσείς τι λέτε;». Η απάντηση που πήρε «πως ήταν πολλοί παίκτες στη φάση και δεν φαίνεται καλά. Δεν είναι απλωμένο το χέρι του», ο τεχνικός της Βέροιας πρόσθεσε: «Μάλιστα! Καλά, θα τα δούμε το βράδυ στην τηλεόραση».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ