ΒΕΡΟΙΑ

Και Κυριακίδης, και Τσουμάνης

Και Κυριακίδης, και Τσουμάνης
INTIME SPORTS

Στην Βέροια κινούνται για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ με τους Δημήτρη Κυριακίδη και Νίκο Τσουμάνη να είναι στα υπόψη.

Καθώς ολοκληρώνονται οι κινήσεις της συγκρότησης του κορμού της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Βέροια κινούνται για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ με τους Δημήτρη Κυριακίδη και Νίκο Τσουμάνη να είναι στα υπόψη.

Πρόκειται για τον πρώην βασικό τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης και για τον πρώην βασικό δεξιό μπακ του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Super League που ολοκληρώθηκε.

Η περίπτωση του Κυριακίδη και γενικότερα της απόκτησης ενός ικανότατου τερματοφύλακα έχει να κάνει στα πλαίσια της προσπάθειας να λυθεί το συμβόλαιο του Ισπανού Τζινάρ Τόρες.

Το γεγονός ότι ο Κυριακίδης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας ήταν επόμενο να δημιουργήσει σενάρια περί μεταγραφής του στη «Βασίλισσα του βορρά» χωρίς να αποκλείεται αυτά να επιβεβαιωθούν.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του είχε να κάνει με το ότι η γυναίκα του κατάγεται από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει και σύμμαχο για ενδεχόμενη μεταγραφή του 29χρονου τερματοφύλακα στην Βέροια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριακίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Skoda Ξάνθη αφού αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την ακριτική ομάδα.

Κι όσο για τον Τσουμάνη με την σειρά του μετά από ένα χρόνο παρουσίας δεν θα παραμείνει στον Πανθρακικό για δεύτερη χρονιά. Το όνομά του ήδη ακούστηκε για την Βέροια και απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί αποτελώντας μία ακόμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ