ΒΕΡΟΙΑ

Κάανεν ο εκλεκτός της Βέροιας

Κάανεν ο εκλεκτός της Βέροιας

Ο Τον Κάανεν είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Αρβανιτίδη για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γκόραν Στεβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Στο πρόσωπο του Τομ Κάανεν βρήκε τον διάδοχο του Γκόραν Στεβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης.

Πρόκειται για τον 47χρονο Ολλανδό τεχνικό που βρίσκεται στις κερκίδες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου και παρακολουθεί την "Βασίλισσα του βορρά" στο παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάανεν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ουκρανική Μέταλουρκ Ντόνετσκ (2003-2004) και ακολούθησε βρέθηκε στην άκρη του πάγκου των ισραηλινών Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (2005-2006) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2006), της ουκρανικής Σταλ Αλτσεβσκ, της μαλτέζικης Βαλέτα (2009-2010) πριν πάει στην Κύπρο.

Εκεί ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός δούλεψε στις ΑΕΚ Λάρνακα (2010-2011) και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2012-2013) όπου είχε υπό τις οδηγίες του τον νυν ποδοσφαιριστή της Βέροιας και πρώτο σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ Μίλιαν Μρντάγκοβιτς.

Ο Κάανεν αφού παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι στην Λεωφόρο θα έχει αύριο τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της Βέροιας και λογικά θα ολοκληρωθεί το φλερτ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθως θα ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα και θα κάνει ντεμπούτο με την Βέροια μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας στον δρόμο της πρόκρισής της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ