ΒΕΡΟΙΑ

Ήττα για Βέροια στο τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία

Ήττα για Βέροια στο τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά της στην Ολλανδία η Βέροια με την "Βασίλισσα του Βορρά" να χάνει με 2-1 από την Χεράκλες ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τους Λόπεζ και Γιαννούλη να αποχωρούν τραυματίες.

Με ήττα έκλεισε τις φιλικές αναμετρήσεις επί Ολλανδικού εδάφους η Βέροια. Η "Βασίλισσα του Βορρά" ηττήθηκε με 1-0 από την Χεράκλες αλλά το αρνητικό για τον Γιώργο Γεωργιάδη ήταν πως είδε τους Λόπεζ και Γιαννούλη να βγαίνουν από το φιλικό λόγω τραυματισμού. Και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την Κυριακή κατά την επιστροφή της ομάδας στην Βέροια.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε για άλλο ένα ματς με σχηματισμό 4-2-3-1 ενώ στο φιλικό έκανε το ντεμπούτο του και ο Γιουσούφ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36' όταν ο Ζόμερ εκμεταλλεύθηκε την λανθασμένη έξοδο του Λόπεζ και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά αλλά η ισοφάριση για την Βέροια ήρθε στο 61' μετά από σύγχυση στην άμυνα της Χεράκλες ο Μπαλάφας με κοντινή προβολή πλάσαρε για το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μπαλάφας διαπληκτίστηκε με έναν αντίπαλο του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω και στο 84’ πέτυχαν το τελικό 2-1 με κεφαλιά του Γκλαντόν, ο οποίος νίκησε τον Βασιλειάδη.

ΒΕΡΟΙΑ:Λόπεζ (37’ λ.τ. Βασιλειάδης), Μαλόν (80’ Μάνος), Μαραγκός (88’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72’ Μπατιόν), Γεωργιάδης (64’ Όστοϊτς), Άρτσε (46’ Κόλα), Γιαννούλης (24’ λ.τ. Μερεμπασβίλι / 72’ Νέτο), Ναζλίδης (64’ Γιουσούφ).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ