ΒΕΡΟΙΑ

Ημέρα υπογραφής του Ορέστες

Ημέρα υπογραφής του Ορέστες
INTIME SPORTS

Ο Ορέστες Τζούνιορ Άλβες αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την Βέροια.

Το αποτέλεσμα των προγραμματισμένων για σήμερα ιατρικών εξετάσεων απομένουν για την υπογραφή του συμβολαίου του Ορέστες Τζούνιορ Άλβες με την Βέροια.Πρόκειται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που πέρσι είχε αγωνιστεί στο Ιράν με την Νταμάς Γκιλάν έχοντας 26 συμμετοχές και που το περσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στο να συμφωνήσει με τον Εργοτέλη.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Νίκος Καρύδας αφού έκανε το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό φαίνεται πως θα κοουτσάρει και το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Βέροια.

"Έχω στρατευθεί από τον πρόεδρο για να βοηθήσω μέχρι να βρεθεί ο προπονητής. Από εκεί και πέρα, ό,τι έρθει δεκτό είναι. Το ζήτημα είναι να πατήσει η ομάδα στα πόδια της.

Η ομάδα να βγει από το τέλμα, από τη μη συγκομιδή βαθμών. Είναι πολύτιμος ο βαθμός αυτός και θα φανεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Αρβανιτίδης ξέρει τι θα κάνει και πώς θα κινηθεί και θα είμαι κοντά ό,τι και να γίνει", είχε δηλώσει ο Καρύδας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του τη Δευτέρα στο "Αθλητικό Metropolis".

Σε ερώτηση δε για το πόσο εύκολο είναι να ανταποκριθεί στο ρόλο του πρώτου προπονητή, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια γυμναστής, απάντησε:

"Δε θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λέξη γυμναστής, είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, αλλά το αντικείμενό του είναι συνυφασμένο με την τακτική. Η τακτική πρέπει να έχει σχέση με τη φυσική κατάσταση.

Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα της γενέτειράς μου, νιώθω υποχρεωμένος και αυτό θα κάνω για όσο μου ζητηθεί.

Από εκεί και πέρα, σε όσες ομάδες έχω δουλέψει αυτά τα 22 χρόνια η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν ήμουν πρώτος προπονητής με την ΑΕ Ποντίων, γιατί αισθανόμουν ότι ήταν ένα δικό μου δημιούργημα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ