ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια τιμά τον αδικοχαμένο Στέλιο Μαρκούση

Η Βέροια τιμά τον αδικοχαμένο Στέλιο Μαρκούση
Μαρκούσης Βέροια

Η ΠΑΕ Βέροια με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως θα δώσει το όνομα του αδικοχαμένου Στέλιου Μαρκούση σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και πως θα στηρίξει την οικογένεια του.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Βέροιας με σκοπό να τιμήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Στέλιο Μαρκούση, που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας την Τετάρτη (2/9). Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του θα στηριχθεί δια βίου, ενώ το όνομα του άτυχου παιδιού θα δοθεί σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

"Η Βέροια θρηνεί έναν φύλακα - άγγελο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί ένα σπάνιο ταλέντο και έναν σπάνιο χαρακτήρα. Ο Στέλιος Μαρκούσης, στα 18 του χρόνια άφησε την θέση που άξια και με αγώνα κατέκτησε στη Βέροια για να πάρει μια άλλη θέση στην ομάδα των αγγέλων, στους οποίους θεωρούμε βέβαιο ότι κατετάγη.

Με οδύνη ανείπωτη αποδεχόμαστε στην οικογένεια της Βέροιας ότι άλλα άνθρωποι βούλονται, κι άλλα ο Θεός κελεύει.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε δια βίου την οικογένεια που έβγαλε ένα τέτοιο ταλέντο και τόσο σπάνιο χαρακτήρα και για να παραμείνει το όνομά του με μηνυματικό τρόπο στις μνήμες όλων, η ΠΑΕ Βέροια θα δώσει το όνομα του Στέλιου σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Στέλιο και όταν και πάλι σε συναντήσουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι φύλακας - άγγελος και για μας.

Y.Γ.: Η εταιρεία KARIPIDIS BROS, η οποία έχει την τιμή να στηρίζει και την ΠΑΕ Βέροια, είχε προγραμματίσει να εισέλθει από φέτος στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είχε προγραμματίσει λειτουργία σχετικού περιπτέρου στο κέντρο της ΔΕΘ. Σε ένδειξη βαθύτατου πένθους, η εταιρεία ματαιώνει τα εγκαίνια του περιπτέρου της και τα αναβάλλει για την επόμενη χρονιά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ