ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια πάει στη Γκάνα

Η Βέροια πάει στη Γκάνα
Βέροια, Μαραγκός INTIME SPORTS

Στη Γκάνα θα βρίσκεται στις 11 Οκτωβρίου η Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε διεθνές φιλικό την Ασάντε Κοτόκο, στην 80ή επέτειο του αφρικανικού συλλόγου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η Βέροια θα είναι ο αντίπαλος της Ασάντε Κοτόκο, σε διεθνές φιλικό με το οποίο θα εορταστεί η 80ή επέτειος της ομάδας από τη Γκάνα. Αρχικά οι Αφρικανοί είχαν συμφωνήσει με την Πετρολούλ Πλοϊέστι της Ρουμανίας, η οποία ωστόσο έκανε γνωστό πως δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Κουμάσι.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο στάδιο της Γκάνας, το "Baba Yara" (έχει χωρητικότητα 40,528), στις 11 Οκτωβρίου. Η Ασάντε Κοτόκο στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου κατέλαβε τη 2η θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από την Ασάντι Γκολντ.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της γκανέζικης ομάδας, η οποία ανέφερε πως αντίπαλός της αντί της Πετρολούλ θα είναι η ομάδα της Ημαθίας. Σημειώνεται ότι η Super League εκείνο το διάστημα έχει διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Η Εθνική μας ομάδα, για παράδειγμα, αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ουγγαρία, στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2016.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ