ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια νίκησε την Οσμάνλισπορ

Η Βέροια νίκησε την Οσμάνλισπορ
Βέροια

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Βέροια, επικρατώντας με 1-0 της τουρκικής Οσμάνλισπορ, με το γκολ του Ναζλίδη στο 43, στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Η Βέροια στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επικράτησε με 1-0 της τουρκικής Οσμανλισπόρ με το γκολ του Ναζλίδη στο 43΄ στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιώργο Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί για την ομάδα του σύστημα 4-2-3-1.

Στην βασική ενδεκάδα της Βέροιας κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καντιμοίρης, δεξιά στην άμυνα ο Μαλόν και αριστερά ο νεαρός Γιαννούλης, με κεντρικό δίδυμο τους Όστοϊτς και Εντζεγκέλε. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας και Βεργώνης, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Μερεμπασβίλι (αριστερά) και τον Τάτο στο κέντρο πίσω από τον προωθημένο Ναζλίδη.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο τελικά πέτυχε στο 43΄ ο Θωμάς Ναζλίδης με σουτ του διαμορφώνοντας και το τελικό 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και το 1-0 να παραμείνει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Μαλόν (46’ Νέτο), Όστοϊτς (82’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε (46’ Μαραγκός), Γιαννούλης (46’ Τσουμάνης), Μπαλάφας (62’ Μπατιόν), Βεργώνης (70’ Μπουζούκης), Γεωργιάδης (46’ Μελικιώτης), Τάτος (46’ Άρτσε), Μερεμπασβίλι (62’ Ντόγος), Ναζλίδης (62’ Μάνος).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ