ΒΕΡΟΙΑ

Η αποστολή της Βέροιας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Η αποστολή της Βέροιας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της Βέροιας που θα βρεθεί στα τρία πέντε Πηγάδια της Νάουσας και αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Στα τρία πέντε Πηγάδια της Νάουσας θα βρίσκεται για τις επόμενες 12 μέρες η Βέροια πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, νέος τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους όλοι οι νεοαποκτηθέντες αλλά και αρκετά παιδιά από την ομάδα των Νέων.

Μάλιστα οριστικοποιήθηκε και το πρώτο φιλικό της ομάδας της Βέροιας, κόντρα στην Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/7 στην Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας θα αναχωρήσει σήμερα (10/07) η ομάδα της Βέροιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 22 Ιουλίου (η βάση της θα είναι το «ΝάουσαResort»).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Βενετικίδης, Σιαφαρίκας, Malon Aragones, Asigba, Μαραγκός, Kali, Μελίσσης, Navalovski, Bertucci, Ράδης, Τσιότρας, Τούφας, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαγεωργίου, Calvo Arandes, Alba, Παπαδόπουλος, Μαυριάς, Λαζόπουλος, Ναυρινιάδης, Μεληκιώτης και Ξόμπλιος.

Να σημειωθεί ότι οριστικοποιήθηκε και η διεξαγωγή του πρώτου φιλικού για τη Βέροια, η οποία θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (16/07) τηνSkodaΞάνθη στο Δημοτικό Στάδιο στις 19:00 (μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στα «Τρία-Πέντε Πηγάδια»)".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ