ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Θα πετύχουμε την παραμονή με τη Βέροια"

Γράφας: "Θα πετύχουμε την παραμονή με τη Βέροια"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πεποίθησή του ότι με επιμονή και υπομονή θα επιτευχθεί για τη Βέροια ο στόχος της παραμονής στη Super League, κατέθεσε μετά την ήττα (2-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θωμάς Γράφας.

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα μείνει στην κατηγορία. Μετά την ήττα (2-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αθηναίος τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

"Σήμερα γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα πράγματι δύσκολο γήπεδο και ξέραμε ότι το ματς θα πάει στη δύναμη και στις μονομαχίες. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι μείναμε για 30-35 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Παντελή (σ.σ. Καπετάνου) και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι με επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ".

Για το αν υπάρχει θέμα αποχώρησής του: " Γι’ αυτό το θέμα απάντησε επίσημα η ΠΑΕ Βέροια".

Για το αν υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της Τετάρτης (23/11): "Αυτές είναι πληροφορίες που δεν ισχύουν. Πριν γραφτεί οτιδήποτε πρέπει να διασταυρώνεται".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ