ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Πληρώσαμε την αδράνεια στις στατικές φάσεις"

Γράφας: "Πληρώσαμε την αδράνεια στις στατικές φάσεις"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από την Κέρκυρα ότι η ομάδα του πλήρωσε τις αμυντικές της αδράνειες.

Απογοητευμένος ο τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, για την ήττα (2-0) από την Κέρκυρα. Ο νεαρός τεχνικός είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως, δεν καταφέραμε να το υλοποιήσουμε αυτό.

Θεωρώ, ότι πληρώσαμε το άσχημο πρώτο 20λεπτο του β' ημιχρόνου και την αδράνειά μας στις δύο στατικές φάσεις του αντιπάλου και δεχτήκαμε δύο γκολ, παρότι είχαμε επισημάνει πως η Κέρκυρα είναι δυνατή στις στημένες μπάλες.

Θεωρώ πως με την εικόνα που είχαμε και με το 2-0 εις βάρος μας το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε μετά, όμως, δεν καταφέραμε κάτι, και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Το πρώτο ημίχρονο με το δεύτερο, ήταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετα ημίχρονα.

Στο πρώτο ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως, αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα 90 λεπτά. Μια αδράνεια, μια ολιγωρία σου στοιχίζουν και φεύγεις με το μηδέν στις αποσκευές σου".

Photo credits: Action images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ