ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη"

Γράφας: "Μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό σημείωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έπρεπε να πάρει το τρίποντο.

Η Βέροια ήταν καλύτερη και δικαιούταν τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο ματς του Σαββάτου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, Θωμάς Γράφας.

Ο νεαρός προπονητής ρωτήθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο λέγοντας πως έχουν βρεθεί οι στόχοι αλλά σε κανένα σημείο ο αριθμός των παικτών που θα φύγουν δεν θα είναι τόσο μεγάλος όσο ακούγεται.

Χαρακτηριστικά ο Γράφας σημείωσε:

"Παίξαμε καλά. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο είχαμε καλό σκεπτικό και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο Παναιτωλικός δεν μας δημιούργησε φάσεις και ο Λόπεζ ήταν θεατής στο ματς. Επιθετικά προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά γυρίσαμε στο ματς. Τα ματς αυτό ήταν συνέχεια του αγώνα της Τρίτης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκυμμένα κεφάλια.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα, πρώτη φορά άκουσα το Βέροια - Βέροια από τους φιλάθλους. Τους ευχαριστώ, τους θέλουμε κοντά μας. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας, γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να πετύχει η Βέροια τον στόχο της και θα τον πετύχει".

Σε ερώτηση που έγινε στη συνέχεια για τον λόγο του αποκλεισμού των Νοβαλόφσκι, Μαραγκού και αν αυτό έχει να κάνει με τα όσα ακούγονται για κακή σχέση με τους παίκτες υποστήριξε:
"Ο Νοβαλόφσκι έκανε μαγνητική κι έδειξε πρόβλημα στο γόνατο. Άρα είναι τραυματίας. Ο Μαραγκός έμεινε έξω για αγωνιστικούς λόγους, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα μαζί του".

Ενώ σε σχέση με την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε:
"Σίγουρα θα ενισχυθούμε εκεί που πονάμε. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους και οι παίκτες θα ενταχθούν αμέσως στην ομάδα. Αλλαγές στο ρόστερ θα γίνουν αλλά το νούμερο δέκα που ακούγεται δεν ισχύει".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ