ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Γράφας: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας τόνισε πως, παρά την ήττα απ' τον Ατρόμητο, η ομάδα του παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Η Βέροια, παρότι παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της "Βασίλισσας του Βορρά", Θωμάς Γράφας υποστήριξε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

"Παρότι απέναντι μας είχαμε μια αρκετά καλή ομάδα, η Βέροια δικαιούται να πάρει κάτι παραπάνω. Πληρώσαμε ένα καλό 15λεπτο-20λεπτο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και η Βέροια είχε κυριαρχία. Η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη αγώνα με τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν υπομονή και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορέσαμε να φύγουμε με κάτι θετικό από το σημερινό ματς.

Το σκεπτικό της ομάδας είναι να παρουσιάζει ένα πρόσωπο πιο βελτιωμένο και να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό γίνεται. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μην έχουμε άγχος. Με εμφανίσεις σαν αυτές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Τόνσο ο Ατρόμητος, 1-0 τη Βέροια
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ