ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Κάναμε άριστο ματς"

Γράφας: "Κάναμε άριστο ματς"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, χαρακτήρισε άριστο το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 στην Ημαθία.

Η Βέροια α πέσπασε το βαθμό με τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Θωμάς Γράφας, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, χαρακτήρισε άριστη την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, με ευρωπαϊκή νίκη, οπότε για εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολο. Το ματς της ομάδας μου ήταν άριστο, ειδικά στην άμυνα. Νομίζω όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πετύχει κάτι παραπάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Η συγκέντρωση των παιδιών έπαιξε ρόλο, όπου δεν ξέφυγαν ούτε ένα λεπτό από το πλάνο μας και για αυτό πήραμε την ισοπαλία".

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: " Έχω μια ομάδα την οποία την έχω παρακολουθήσει και στα αλλά ματς, τα παιδιά πήραν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Πανιώνιο και πήγα σε αυτή τη λογική, δηλαδή να μην πειράξουμε πολλά, έχω όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου τι θα αλλάξω στη συνέχεια".

Για την κατάσταση του γηπέδου της Βέροιας: "Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλω το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση, με ενδιαφέρει αυτό ακόμα και στο προπονητήριο, θέλω ο αγωνιστικός χώρος να γίνει καλύτερος".

Για το αν έχει άγχος: "Το άγχος είναι κάτι που πρέπει να ζεις με αυτό, αν δεν μπορεί κάποιος ας κάτσει σπίτι του. Πίεση δεν νιώθω γιατί έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μου, η δουλειά είναι ίδια και οι απαιτήσεις επίσης ίδιες".

Photo credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ