ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Ήμασταν πανέτοιμοι, έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται"

Γράφας: "Ήμασταν πανέτοιμοι, έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται"

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη (AUDIO).

Για το αν εμπιστεύεται την ομάδα του: "Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Η Βέροια έχει ένα ικανό ρόστερ και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, μπορεί να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, ανεξαρτήτως αντιπάλου".

Για το τι άλλαξε στην Βέροια: "Δουλέψαμε πάρα πολύ τις πρώτες μέρες στην ομάδα σε κομμάτια τακτικής και ειδικά στην άμυνα. Αυτό ήταν ένα στοιχείο που μας βοήθησε στο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ".

Για το αν είχε πίεση μετά το διπλό στον Πανιώνιο (σ.σ. την 5η αγωνιστική της Super League), στο οποίο δεν είχε αναλάβει επίσημα την Βέροια: "Η μοίρα του προπονητή είναι να έχει πίεση και πρέπει να μάθει να ζει με αυτό, αλλιώς να κάτσει σπίτι του. Πρέπει να είμαστε μαθημένοι στην πίεση. Χθες δεν είχα πίεση".

Για το πως αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ: "Είχα πει και πριν το ματς ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε μία από τις καλύτερες περιόδους του. Προερχόταν από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη. Για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και καλός οργανωμένος τακτικά. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω ή και τίποτα, όμως και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς. Αλλά βάσει της εικόνας, ήταν δίκαιο αποτέλεσμα".

Για την φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ: "Οπως είδα το replay, ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Ήταν γρήγορη η φάση, αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι” αυτό. Πάντα θα υπάρχουν διαμαρτυρίες".

"Είναι ομάδες οι οποίες είναι μία ταχύτητα παραπάνω, αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Έχουν τον τρόπο και την δυνατότητα να ξεκλειδώνουν τις αντίπαλες άμυνες. Χθες δεν τα κατάφερε", υποστήριξε ο Θωμάς Γράφας, για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, παρά το γκολ του ακύρωσαν δεν σημείωσε άλλο τέρμα.

"Νομίζω ότι βάσει του αποτελέσματος, είναι πιο εύκολη η νίκη για τον Ολυμπιακό, απ” ότι θα περίμενε", το σχόλιο του για τη νίκη των «ερυθρόλευκων", στο ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: "Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Θα είναι αμείωτο το ενδιαφέρον και ως προς την κορυφή, αλλά και για τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ