ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Αν δεν γίνουν αυτά που θέλω, δεν θα συνεχίσω"

Γράφας: "Αν δεν γίνουν αυτά που θέλω, δεν θα συνεχίσω"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή προανήγγειλε εξελίξεις στην Βέροια καθώς υποστήριξε πως θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου ζητώντας να αλλάξουν κάποια πράγματα για να παραμείνει στο σύλλογο.

Είδηση έκρυβε η συνέντευξη Τύπου του Θωμά Γράφα μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας με τον Ηρακλή με τον έμπειρο τεχνικό να προαναγγέλλει εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας και συνάντηση με την διοίκηση ώστε να δει αν θα παραμείνει η όχι στον σύλλογο. Όπως ξεκαθάρισε μάλιστα τα θέματα που έχει να συζητήσει δεν έχουν να κάνουν μόνο με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή τόνισε πως όποια ομάδα σκόραρε πρώτη αυτή και θα κέρδιζε και η Βέροια σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε. Επίσης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγινε ενώ είχε έναν διάλογο με δημοσιογράφους για την χρησιμοποίηση του Τζιώρα.

Αυτό που τόνισε πάντως είναι πως η ομάδα αν τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα θα είχε σωθεί και επίσης πως αν αλλάξουν τα πράγματα που θέλει τότε θα και πάλι η Βέροια θα σωθεί ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Ως προς το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, ένα πάρα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα της Βέροιας. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο καλά, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ και όπως προείπα ευτύχησε ο Ηρακλής να σκοράρει και εκεί έγειρε η πλάστιγγα υπέρ αυτού. Το αποτέλεσμα είναι δύσκολο και πρέπει η ομάδα να το διαχειριστεί.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση, βάλαμε κάποια παιδιά που επίσης θέλουν χρόνο. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ καλά παρόλα αυτά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει γιατί είναι στο στόχος της. Πόσο μάλλον αν παίρναμε αυτό το ματς. Θεωρώ ότι αν είχαμε αυτά τα δυο στοιχεία, αν μπαίναμε πιο καλά στο πρώτο ημίχρονο και μετουσιώναμε σε γκολ τις φάσεις που είχαμε ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αυτά έχει το ποδόσφαιρο".

Επηρεάστηκαν οι παίκτες σας από το γεγονός ότι είχαν αφαιρεθεί τρεις πόντοι από τον Ηρακλή;
"Σε καμία περίπτωση δεν ήταν η Βέροια των προηγούμενων αγωνιστικών αλλά δεν θέλω να μπω στην λογική ότι επηρεάστηκαν τα παιδιά με το θα αφαιρεθούν οι βαθμοί και δεν έρχεται καλά ο Ηρακλής. Νομίζω ότι ήταν σημαντικός ο παράγοντας των συνεχόμενων παιχνιδιών, ο Ηρακλής προέρχεται από ένα ματς λιγότερο. Μας επηρέασε πολύ η κούραση. Δεν νομίζω ότι στο μυαλό τους δεν γνώριζαν τι ματς είχαμε να δώσουμε".

Εσείς είχατε συνειδητοποιήσει τη σημασία του σημερινού ματς, γιατί δεν το είδαμε από τις αλλαγές σας; "Είμαι ικανοποιημένος που αυτή τη στιγμή η Βέροια είναι σωμένη, αν έληγε σήμερα το πρωτάθλημα θα ήταν σωμένη. Πάντα είμαι συνειδητοποιημένος και για το παιχνίδι το σημερινό. Τι θέλετε να πείτε για τις αλλαγές, αν είμαι ικανοποιημένος για τις αλλαγές που έκανα".

Είναι λογικό να βάζετε τον Τζιώρα που δεν έχει παίξει ποτέ Super League και να βγάζετε ένα έμπειρο φορ; "Αυτή η αλλαγή έγινε στο 80' και είχε σαν στόχο το φρεσκάρισμα, συν του ότι υπήρχαν φάσεις να κάνουμε γκολ σε εκείνη τη θέση αλλά το γκολ δεν ήρθε. Οπότε κάτι έπρεπε να φρεσκάρω, έτσι το είδα, και δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο που μπαίνει και ποιος βγαίνει. Δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα πρόσωπα αλλά το πως είναι ο καθένας στην συγκεκριμένη μέρα. Αν εσείς ήσασταν ευχαριστημένοι οκ, εγώ δεν ήμουν. Εσείς είπατε πριν ότι δεν ήταν καλά σήμερα και για αυτό πήγαμε σε αυτή την αλλαγή, να βάλουμε ένα παιδί ποιο ξεκούραστο. Εκ των υστέρων μπορούμε να λέμε τα πάντα".

Ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, τι θα γίνει;
"Πολύ δύσκολο. Αυτό που σας ενδιαφέρει εσάς είναι το αύριο. Το τι θα γίνει με την ομάδα, πως θα προχωρήσει, τι θα κάνει. Η Βέροια είναι μια ομάδα, θα έχω μια συνάντηση με την διοίκηση το βράδυ, αν δεν γίνουν αυτά που θέλω, δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αν γίνουν αυτά που θέλω η Βέροια δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Σας το λέω να το ξέρετε. Θα έχω συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο. Είναι δικά μας θέματα εσωτερικά, θα υπάρχουν ξεκάθαρα πράγματα. Ότι δεν αρέσει σε εσάς δεν αρέσει και σε μένα, ότι δεν αρέσει σε μένα δεν αρέσει και σε εσάς. Δεν θα προσπαθούμε να λέμε άλλα και άλλα. Όσο είμαι εδώ θα ακούτε αλήθειες από μένα, αλήθειες όμως. Το ίδιο θέλω και εγώ να συμβαίνει από εσάς".

Ποιο θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης, θέματα ενίσχυσης;
"Δεν είναι μόνο ενίσχυσης. Είναι προβλήματα τα οποία προβληματίζουν και εσάς. Είναι τέτοια προβλήματα και σας λέω ξανά με ρωτήσατε για ένα δύσκολο σερί παιχνίδιων. Είναι όντως δύσκολο αν όμως κάποια πράγματα μπουν στη θέση τους σας λέω ξανά ότι η Βέροια αυτή τη στιγμή είναι σωμένη και θα σωθεί, όποιος και αν είναι εδώ. Η Βέροια έχει τη δυνατότητα να σωθεί".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ