ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Έπρεπε να νικήσει η Βέροια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
Γράφας MOTIONTEAM

Ο Θωμάς Γράφας υποστήριξε μετά το 1-1 της Βέροιας με τον Ηρακλή ότι η ομάδα του ήταν αυτή που άξιζε να νικήσει στο Καυτανζόγλειο.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, είπε μετά το 1-1 με τον Ηρακλή: " Εκ των πραγμάτων ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία έδρα όπως είναι το Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής ήθελε κι αυτός πολύ τη νίκη. Εμείς τακτικά ήμασταν καλοί και αν ήμασταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, όταν κάτι δεν μπορείς να το κερδίσεις το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μη το χάσεις. Η βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή τον αδικεί, αφού κανείς δε πέρασε από εδώ εύκολα. Εμάς μας ικανοποιεί ο βαθμός.

Το ξεχνάμε το παιχνίδι και ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες και πάλι κόντρα στον Ηρακλή. Εύχομαι στον Ηρακλή να βρει λύσεις στα προβλήματά του γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος".

Για τη "μάχη" της παραμονής: " Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τη Βέροια, είχα πει πως θα γίνει μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο και όλα θα κριθούν στο τέλος".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί και πάλι με τον Ηρακλή και το τι πρέπει να αλλάξει: "Αυτό θα το κρατήσω για εμάς".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ