ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Περίπλοκο παιχνίδι για εμάς"

Γκρανέρο: "Περίπλοκο παιχνίδι για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο έμεινε ικανοποιημένος από το τρίποντο της Βέροιας απέναντι στο Λεβαδειακό και λιγότερο από την εμφάνιση των παικτών του. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης για την ομάδα του και πως επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, λόγω των περιστάσεων. Ερχόμασταν μετά από πολυήμερη διακοπή και είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε. Μπορεί να μην είχαμε καλή απόδοση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ξέραμε πώς να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος που οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και σε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού. Συνεχίζουμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και σε αυτό θα πρέπει να σταθούμε.

Σίγουρα μας επηρέασε η διακοπή, όπως επηρεάζει κάθε ομάδα που βρίσκεται σε καλό ρυθμό. Θέλαμε να κάνουμε ένα φιλικό αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε την κατάλληλη ομάδα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ