ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Δύσκολο για εμάς μετά την αποβολή"

Γκρανέρο: "Δύσκολο για εμάς μετά την αποβολή"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν και όπως παραδέχτηκε ήταν δύσκολο για την ομάδα του ν' ανταποκριθεί στο ματς, αφότου έμεινε με 10 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βέροιας στη Λεωφόρο με 2-1 με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Χοσέ Γκρανέρο, να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα μετά την αποβολή του Μαλόν στο 26’, αν και από τους ποδοσφαιριστές του δεν είχε κάποιο παράπονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρανέρο:

"Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι με πολλά… παιχνίδια μέσα στο 90λεπτο. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο. Αμυνθήκαμε σωστά. Από το πέναλτι και την αποβολή άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Έπρεπε να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι, να προσέξουμε την άμυνα να μην δεχτούμε άλλο γκολ.

Θεωρώ ότι οργανωθήκαμε καλά με την άμυνα μας. Μας παρουσιάστηκε νέα κατάσταση μετά το 2-0. Φαινόταν ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά το παλέψαμε και είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου. Κάπως έτσι η ομάδα μου πάλεψε μέχρι τέλους και έως το 94’ διεκδικήσαμε κάτι".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ