ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Παρασυρθήκαμε στο ξεκίνημα"

Γκρανέρο: "Παρασυρθήκαμε στο ξεκίνημα"
Γκρανέρο INTIME SPORTS

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Χοσέ Γκρανέρο για την ήττα της Βέροιας από την Κέρκυρα με 4-0. Διαβάστε δηλώσεις του.

Η Βέροια ηττήθηκε 4-0 από την Κέρκυρα και ο Χοσέ Γκρανέρο στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στο ξεκίνημα του ματς.

" Kάναμε μία πολύ κακή αρχή. Από εκεί και πέρα παρασυρθήκαμε σε ένα πολύ κακό παιχνίδι μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο αντίπαλος προσαρμόστηκε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα και του αγωνιστικού χώρου και ήξερε να εκμεταλλευτεί τις καλές του στιγμές, το καλό του σημείο και να κάνει τις ευκαιρίες του γκολ.

Μετά το 3-0 το παιχνίδι είχε γίνει πάρα πολύ δύσκολο για μας και πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ζήτησα από τους παίκτες μου να δείξουν αξιοπρέπεια να βγάλουν περηφάνια και να μην φύγουμε από το γήπεδο με την εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Εμείς στο 2ο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν στη μέρα μας και είναι βραδιές που η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Οποιαδήποτε ευκαιρία έκανε ο αντίπαλος μπορούσε να μετατραπεί σε γκολ όπως και έγινε. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τη δίκαιη νίκη της. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε την πολύ καλή χρονιά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ