ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

Γεωργιάδης: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που έδωσαν τη νίκη στο τριφύλλι ενώ αναφέρθηκε στους Μερεμπασβίλι, Αμπντούν.

Η Βέροια γνώρισε την 5η ήττα σε 7 παιχνίδια στην έδρα της ενώ ακόμα ξέρει τι θα πει τι σημαίνει εντός έδρας τρίποντο. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και στοίχισαν στην ομάδα της Ημαθίας.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο Αμπντούν είναι τραυματίας με θλάση Β' βαθμού και για αυτό δεν έπαιξε ενώ σε ότι είχε να κάνει με τον Μερεμπασβίλι τόνισε ότι από τη στιγμή που έκανε προσφυγή έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό στα πρώτα 25-30 λεπτά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού υποπέσαμε σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόνο μια ευκαιρία και αυτή από δικό μας λάθος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 καλές ευκαιρίες που προήλθαν από δικά μας λάθη. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και φαινόταν ότι το παιχνίδια θα πάει στην ισοπαλία.

Δυστυχώς όμως στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε το γκολ που προήλθε από στημένη φάση και χάσαμε το παιχνίδι. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις άλλο ένα ματς μέσα στην έδρα σου, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του:
«Είναι αλήθεια ότι δίναμε πολύ εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο και από δικά μας λάθη ο Παναθηναϊκός έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες του. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό».

Για την επιμονή του να βάζει τον Ναζλίδη στα άκρα:
«Μας έλλειπαν δυο παιδιά και ο σχηματισμός ταίριαζε να παίζει πιο μέσα ο Θωμάς. Του έλειψε όμως η τελική προσπάθεια».

Για τους Μερεμπασβίλι και Αμπντούν:
«Ο Μερεμπασβίλι έκανε προσφυγή. Προχθές μετά το ματς κυπέλλου του είπα ότι τον υπολογίζω για βασικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο μετά από μια μέρα μάθαμε ότι κατέθεσε προσφυγή. Ο Αμπντούν είναι τραυματίας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική και έδειξε ότι αντιμετωπίζει θλάση β’ βαθμού. Είναι παίκτης της ομάδας και τον υπολογίζω κανονικά».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ