ΒΕΡΟΙΑ

Φουλάρει για Κομοτηνή η Βέροια

Φουλάρει για Κομοτηνή η Βέροια
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία της Βέροιας έχει περάσει στην τελική της ευθεία για το δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της Βέροιας για το δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Στα θετικά για τον τεχνικό της «Βασίλισσας του βορρά» Γιώργο Γεωργιάδη είναι ότι θα έχει στην διάθεσή του και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Τους Σάσα Καϊκούτ (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του), Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ και Στέφανο Σιόντη.

Τα δελτία των τριών ποδοσφαιριστών, που μετέχουν κανονικά τις τελευταίες μέρες στην προπονήσεις, είναι πλέον έτοιμα και δεν αποκλείεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους. Κάτι που είναι στο χέρι του τεχνικού της Βέροιας.

Ωστόσο ο Γεωργιάδης αντιμετωπίζει και πάλι ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα μιας και θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λόπεζ, Καλί, Μπαλάφας, Παυλίδης, ο ανέτοιμος Κόλα και ο τιμωρημένος Γιαννούλης.

Το πρωί της Παρασκευής (28/8), θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη της Κομοτηνής.

Εν τω μεταξύ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο 24χρονος αμυντικός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, στα πλαίσια της Media Day τόνισε:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η Βέροια. Θέλουμε φυσικά χρόνο προσαρμογής αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Ναι φυσικά και είμαι έτοιμος. Έχω κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα αλλά όλοι με έχουν υποδεχθεί θερμά και γενικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές, οπότε πιστεύω πως θα προσαρμοστώ εύκολα».

Για τους στόχους του: «Επειδή έχω να αγωνιστώ σε φουλ ρυθμούς εδώ και 1,5 χρόνο, αυτό που ήθελα ήταν να πάω σε μια ομάδα που και θα με βοηθήσει να ξαναβρώ τον εαυτό μου, και εγώ από την πλευρά μου να την βοηθήσω στο αγωνιστικό κομμάτι».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ