ΒΕΡΟΙΑ

Φουλ για την παραμονή

Φουλ για την παραμονή

Στο χρονοντούλαπο έχει περάσει για την Βέροια ο αποκλεισμός της από τον Πανθρακικό στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το μυαλό και την προσοχή όλων να στρέφεται στην παραμονή στην κατηγορία.

Κύπελλο τέλος για φέτος, από χθες και όπως φαίνεται χωρίς δάκρυα, για την Βέροια που στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στην παραμονή της στο πρωτάθλημα της Super League.

Πρώτος σταθμός και πρώτος από τους πέντε τελικούς που απομένουνε για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη το Σάββατο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί και τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει.

Η Βέροια θα πάει στο ΟΑΚΑ με διήμερη μίνι προετοιμασία που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το πρωί καθώς ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Η σημερινή προπόνηση της Βέροιας έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Κομοτηνής έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τους Καλί, Σνάουτσνερ, Καλογέρη, Αμαραντίδη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο πρώτοι μάλιστα δεν υπολογίζονται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι όπως και ο τραυματίας Μπαργκάν που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατό του και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός δράσης ακόμη και για έναν μήνα.

Επίσης, δεν γυμνάστηκαν οι Ολαϊτάν και Καλτσάς που προσβλήθηκαν από ίωση, αλλά εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους για το μεθαυριανό ραντεβού με την ΑΕΚ όπου θα απουσιάσει ο Ισπανός Γκιγέρμο καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Η αυριανή τελευταία προπόνηση της Βέροιας είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο και η πτήση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης στις 15:15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν όχι μέχρι σήμερα το βράδυ το αργότερο αύριο στην Βέροια αναμένουν το ΟΚ της FIFA προς την ΕΠΟ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έκδοση του δελτίου του Σέρβου Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ