ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις επανέρχονται την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας μετά το πενθήμερο ρεπό που πήραν από τον Ράτκο Ντόστανιτς για να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Το πενθήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ράτκο Ντόστανιτς στους ποδοσφαιριστές του για να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους ολοκληρώνεται αύριο όταν και θα επιστρέψουνε στις προπονήσεις.

Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, ενώ τις επόμενες μέρες θα δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.Το πρώτο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/4, 17:30) στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και το δεύτερο την Τετάρτη (30/4, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Ντόστανιτς αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους (17 είναι εκείνοι που μένουνε ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου), οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες.

Τέλος όσον αφορά το θέμα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ κατατέθηκε η έφεση και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ